prim.dr.sc. Lena Kotrulja, dr.med
spec. dermatologije i venerologije
subspec. pedijatrijske dermatologije

Poliklinika za dermatologiju i venerologiju, pedijatriju, alergologiju i kliničku imunologiju

Prim.dr.sc. Lena Kotrulja, dr.med., spec. dermatologije i venerologije i subspecijalist pedijatrijske dermatologije

U našem radu važan nam je individualizirani i sveobuhvatni pristup pacijentu uz vrhunsku stručnost i profesionalnost u radu.

Poliklinika DermaPlus  je privatna zdravstvena ustanova, koja je nastala kao rezultat dugogodišnjeg kliničkog iskustva utemeljiteljice i ravnateljice poliklinike prim.dr.sc. Lene Kotrulja, dr.med. na području dermatologije i venerologije, kao i užeg područja dječje dermatologije.

Poliklinika surađuje sa vrhunskim suradnim dermatološkim i pedijatrijskim ustanovama te organizira dodatne pretrage, obradu i liječenje kod različitih dermatoloških bolesti.

Zbog sveobuhvatnog pristupa pedijatrijskim pacijentima kao i kompleksnoj alergološkoj problematici dermatoloških pacijenata,  Poliklinika je 2020. godine  rješenjem Ministarstva zdravstva RH proširila djelatnost na područje pedijatrije, te djelatnost alergologije i kliničke imunologije.

U sklopu Poliklinike provodi se i edukativni program i savjetovalište za roditelje djece oboljele od atopijskog dermatitis “Škola atopije” u svrhu edukacije roditelja i poboljšanja kontrole bolesti i liječenja djeteta.

Poliklinika DermaPlus  akreditirana je zdravstvena ustanova od strane međunarodne agencije za akreditaciju AACI (American Accreditation Commission International) i ISO 9001:2005.  Američka akreditacija (AACI) i ISO 9001:2005 je veliko priznanje kvalitete našeg rada kao potvrda za visoku razinu brige o pacijentima, kvalitetu i iznimne standarde u liječenju.

Poliklinika je locirana u prekrasnom ambijentu u samom centru grada, u neposrednoj blizini Zagrebačke katedrale, uz mogućnost parkiranja.

Kontaktirajte nas

Naš tim

Stručni tim poliklinike DermaPlus obuhvaća vrhunske stručnjake na području dermatologije i venerologije, pedijatrije, te interne medicine – alergologije i kliničke imunologije  na čelu s osnivačicom i ravnateljicom Poliklinike prim.dr.sc. Lena Kotrulja, dr.med.

Upoznajte naš tim!

Dermatologija i venerologija

Lena Kotrulja
Lena Kotrulja prim.dr.sc., dr.med.
spec. dermatologije i venerologije, subspec. pedijatrijske dermatologije
Suzana Ožanić Bulić
Suzana Ožanić Bulićdoc.dr.sc., dr.med.
spec. dermatologije i venerologije i subspec. pedijatrijske dermatologije