prim.dr.sc. Lena Kotrulja, dr.med
spec. dermatologije i venerologije
subspec. pedijatrijske dermatologije

Poliklinika za dermatologiju i venerologiju, pedijatriju, alergologiju i kliničku imunologiju

Prim.dr.sc. Lena Kotrulja, dr.med., spec. dermatologije i venerologije i subspecijalist pedijatrijske dermatologije

U našem radu važan nam je individualizirani i sveobuhvatni pristup pacijentu uz vrhunsku stručnost i profesionalnost u radu.

Poliklinika DermaPlus  je privatna zdravstvena ustanova, koja je nastala kao rezultat dugogodišnjeg kliničkog iskustva utemeljiteljice i ravnateljice poliklinike prim.dr.sc. Lene Kotrulja, dr.med. na području dermatologije i venerologije, kao i užeg područja dječje dermatologije.

Poliklinika surađuje sa vrhunskim suradnim dermatološkim i pedijatrijskim ustanovama te organizira dodatne pretrage, obradu i liječenje kod različitih dermatoloških bolesti.

Zbog sveobuhvatnog pristupa pedijatrijskim pacijentima kao i kompleksnoj alergološkoj problematici dermatoloških pacijenata,  Poliklinika je 2020. godine  rješenjem Ministarstva zdravstva RH proširila djelatnost na područje pedijatrije, te djelatnost alergologije i kliničke imunologije.

U sklopu Poliklinike provodi se i edukativni program i savjetovalište za roditelje djece oboljele od atopijskog dermatitis “Škola atopije” u svrhu edukacije roditelja i poboljšanja kontrole bolesti i liječenja djeteta.

Poliklinika DermaPlus  akreditirana je zdravstvena ustanova od strane međunarodne agencije za akreditaciju AACI (American Accreditation Commission International) i ISO 9001:2005.  Američka akreditacija (AACI) i ISO 9001:2005 je veliko priznanje kvalitete našeg rada kao potvrda za visoku razinu brige o pacijentima, kvalitetu i iznimne standarde u liječenju.

Poliklinika je locirana u prekrasnom ambijentu u samom centru grada, u neposrednoj blizini Zagrebačke katedrale, uz mogućnost parkiranja.

Kontaktirajte nas

Naš tim

Stručni tim poliklinike DermaPlus obuhvaća vrhunske stručnjake na području dermatologije i venerologije, pedijatrije, te interne medicine – alergologije i kliničke imunologije  na čelu s osnivačicom i ravnateljicom Poliklinike prim.dr.sc. Lena Kotrulja, dr.med.

Upoznajte naš tim!

Dermatologija i venerologija

Lena Kotrulja
Lena Kotrulja prim.dr.sc., dr.med.
spec. dermatologije i venerologije, subspec. pedijatrijske dermatologije
Suzana Ožanić Bulić
Suzana Ožanić Bulićdoc.dr.sc., dr.med.
spec. dermatologije i venerologije i subspec. pedijatrijske dermatologije
Davorin Lončarić
Davorin Lončarićprim.dr.med.
spec. dermatologije i venerologije i subspec. dermatološke onkologije

Interna medicina – klinička imunologija i alergologija

Mira Pevec
Mira Pevecmr.sc. , dr.med.
spec. interne medicine i subspec. pulmologije, alergologije i kliničke imunologije
Branko Pevec
Branko Pevecdr.sc., dr.med.
Spec. interne medicine i subspec. pulomogije, alergologije i kliničke imunologije

Pedijatrija – klinička imunologija i alergologija

Darko Richter
Darko Richterprim. dr. sc., dr.med.
znan. sur., spec. pedijatrije i uži specijalist pedijatrijske alergologije i kliničke imunologije
Marta Navratil
Marta Navratilprim. dr. sc., dr.med.
spec. pedijatrije i subspec. pedijatrijske alergologije i kliničke imunologije

Nutricionističko savjetovanje

Tina Milavić
Tina Milavićdr.sc. nutricionizma

Medicinske sestre

Vanja Primorac
Vanja Primoracbacc.med.techn.
medicinska sestra
Lidija Dilenardo
Lidija Dilenardo
medicinska sestra
Jadranka Pavlić
Jadranka Pavlićbacc.med.techn.
medicinska sestra

Akreditacijski certifikati

Poliklinika DermaPlus akreditirana je certifikatima AACI America i ISO 9001:2015.

    

Priznanje za izvrsnost

Pacijenti već dugi niz godina prepoznaju našu stručnost, profesionalnost i posvećenost u radu te su posljednjih nekoliko godina uvrstili među najbolje liječnike u Hrvatskoj i  našu dermatologinju prim.dr.sc. Lenu Kotrulja, dr.med.

Posjetite nas i uvjerite se u stručnost našeg tima.

Dogovorite pregled

Zatražite svoj termin za klinički pregled, dijagnostiku i konzultaciju putem našeg online obrasca ili nazovite na tel 099 3416866 ili  01 4819504.  Naše osoblje kontaktirat će Vas radnim danom u roku od 24 h telefonski ili e-mailom.

Naručite se

MISIJA

Naša misija je osigurati sveobuhvatnu i vrhunsku zdravstvenu zaštitu koja se ogleda u unapređenju zdravlja i kvaliteta života naših pacijenata.

Stručnost medicinskog osoblja je jedan od najvažnijih faktora u nastojanju ostvarenja naše misije. Zbog toga smo okupili tim  stručnjaka koji prate  dostignuća struke te svojim stalnim usavršavanjem i edukacijom  nastoje pacijentu pružiti najbolju moguću medicinsku uslugu.

VIZIJA

Stručnost, profesionalnost, kvaliteta i sigurnost zdravstvene skrbi i zadovoljstvo pacijenata na prvom su mjestu.

Naša je vizija pridonijeti zdravlju i dobrobiti pacijenata, pružajući najbolju, suvremenu zdravstvenu skrb svim pacijentima, putem integrirane kliničke prakse, edukacije i  znanstveno- istraživačke djelatnosti.

Postići izvrsnost medicinske prakse i zadržati visok nivo zadovoljstva pacijenta uspostavljanjem, održavanjem i razvojem sistema sigurnosti i kvalitete zdravstvene usluge.

Naša je vizija biti sinonim za kvalitetu usluge i zadovoljstvo pacijenata, uz sveobuhvatan i individualizirani pristup pacijentima u dijagnostičkom i terapijskom procesu.