Mezoterapija

Mezoterapija je metoda koja se primjenjuje u estetskoj medicini s ciljem regeneracije kože. Mezoterapija osigurava intenzivnu hidrataciju kože, vraća koži elastičnost, tonus i sjaj.

Mezoterapija je namijenjena koži koja je dehidrirana, smanjenog tonusa i elastičnosti, te je indicirana za revitalizaciju i vraćanje tonusa kože, odnosno za prevenciju prvih znakova starenja kože, kod terapije ožiljaka od akne.

Tretman se provodi tako da se uz pomoć vrlo tanke igle u gornje slojeve kože aplicira hijaluronska kiselina i drugi aktivni revitalizirajući sastojci, kao što su aminokiseline, vitamini, minerali i antioksidansi, koji potiču fibroblaste na produkciju kolagena, elastina i međustanične tvari, te štite stanice od oštećenja slobodnim radikalima.

Učinak je vidljiv već nakon prvog tretmana, ali je za opitmalan rezultat potrebno je provesti 3 tretmana u nizu, u razmaku od 14 dana.

S obzirom na to da je proces regeneracije kože dugotrajan, rezultat će se u 3 do 4 mjeseca nakon završetka tretmana i dalje poboljšavati, a takvo će se stanje održati jednu do dvije godine.

Go to Top